Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
beneksbaat beneksbaat Krystian Skrzypczyk Adrian Kul Piotr 3 (1223 niezalogowanych)
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Brawo!
Malo,ze idiota to jeszcze cham !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Mati Niewazne
(Noizer)
Wiking
no no, tak sobie to tłumacz,
rozumiem ze kazdego tutaj oceniasz, nie znajac go, tutaj naleza sie Tobie oklaski
no ale, internet daje Ci taka mozliwosc, bo podejrzewam ze na oczy bys tak nikomu nie powiedzial bo wiadomo jakby sie to dla Ciebie skonczylo.

pokazales juz jaki jestes fajny, czesc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
co to znaczy: cyt - powiedziec komus na oczy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Mati Niewazne
(Noizer)
Wiking
Ty tutaj rozumiem robisz za takiego błazna tak ? czy trolla ? ze im bardziej sie go "karmi" tym wiecej ma bzdur do powiedzenia ?

człowieku, ogarnij sie i jak nie masz zamiaru udzielic normanych odpowiedzi, to po prostu sie tutaj nie wpisuj, mam nadzieje ze Twoj mozg zdoła przyswoic to co własnie przeczytał

aha i nie musisz edytować co chwile swoich odpowiedzi, tylko raz sie konkretnie zastanów co chcesz napisac, raz napisales spierdalaj, potem poprawiles post, zmieniles na to ze lubisz zaczepiac chlopców, a teraz mi wyskakujesz z tekstem co mialem na mysli.. mialem na mysli W OCZY a nie na oczy, po prostu blad zwykly, ale nie potrafiles sie pewnie domyslec, dlatego Ci napisalem o co mi chodzilo nie jestes zbyt bystry..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Az strach pomyslec,ze ktos moglby zatrudnic takiegoo idiote - na platwormie!

Lepiej dla ludzkosci,jak po prostu zrobia w ciula,kolejnego oszoloma !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
p/s:
ja tu robie za blazna - powiedzial inzynier srodowiska (?) ktory szuka pracy na platwormach...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Mati Niewazne
(Noizer)
Wiking
ludzie bez studiów itp. sie tam dostaja po znajomosci.. zreszta wszedzie jak ma ktos znajomosci to i robota sie dla niego znajdzie, tak juz bylo jest i bedzie..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
łatwiej platwusa znaleźć niż pracę na platwormach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Magdalena Grzelak
(Madziia)
Wiking
Witam,
To mój pierwszy post na forum.
Chciałabym zaczerpnąć informacji na temat pracy na platformach/ off - shore / zabezpieczenia ppoż.
Najlepiej od kogoś kto tam pracuje i zna to od 'zaplecza'. czego wymagają, kogo szukają, jakie kwalifikacje trzeba posiadać? wykształcenie, język, itd. jakieś namiary(nazwy) na firmy.
Czy jest możliwy w ramach przygotowania, przeszkolenia, przyuczenia; staż,praktyki w okresie wakacyjnym?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok